CATERING TÂRGOVIŞTE SRL
37931423
Detalii companie
| Denumire firma | CATERING TÂRGOVIŞTE S.R.L. |
| C.U.I. | 37931423 |
| Nr. Înmatriculare | J15/1037/2017 |
| CAEN | 1085 |
| Data înfiinţării | 10.07.2017 |
| Stare companie |
1074 - întrerupere temporară de activitate
2120 - perioadă de suspendare activitate expirată |
Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.
Descriere
Firma CATERING TÂRGOVIŞTE SRL, CUI 37931423, a fost înființată la data de 10.07.2017 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 1085 - Fabricarea de mâncăruri preparate
Informatii Contact
| Adresa sediu | CONSTANTIN BRÂNCOVEANU 249 **** ? |
| Oras / Sector | Doiceşti |
| Judet | DIMBOVITA |
| Tara | Romania |
Indicatori companie (RON)
| An | CAEN | Cifra Afaceri | Profit Net | Datorii | Active Imobilizate | Active Circulante | Capitaluri Proprii | Angajati (nr.mediu) |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Pentru aceasta companie nu avem date inregistrate
|
||||||||
Intrebari frecvente
Care este activitatea principala a companiei CATERING TÂRGOVIŞTE S.R.L.?
-
Activitatea principala a companiei CATERING TÂRGOVIŞTE S.R.L. este Fabricarea de mâncăruri preparate
Companii cu acelasi cod CAEN
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| PROFESSIONAL GRAND MASTER EVENTS S.R.L. | 46024660 | J12/2202/2022 |
| MARIO COS EVENTS & CATERING S.R.L. | 40067298 | J10/1123/2018 |
| HANUL LUI ILIN S.R.L. | 46881243 | J16/2644/2022 |
| DC AFTER EIGHT S.R.L. | 39535840 | J13/1783/2018 |
| SOLOPASTA S.R.L. | 39042079 | J22/679/2018 |
| GASTRO GREEN GARDEN S.R.L. | 40008542 | J6/1152/2018 |
Companii din aceeasi localitate
| Denumire firma | C.U.I. | Nr. Înmatriculare |
|---|---|---|
| VALBERT NOREL S.R.L. | 33715729 | J15/595/2014 |
| MCISAL LUX CONSTRUCT S.R.L. | 35109133 | J15/700/2015 |
| MHC WATER POWER S.A. | 35363467 | J15/961/2015 |
| ADY-GABY FRUTTO S.R.L. | 35770940 | J15/282/2016 |
| SSR ECOLUX BIO S.R.L. | 35985753 | J15/499/2016 |
| GABOR CONCRETE S.R.L. | 36130974 | J15/595/2016 |